The Online Growth Blueprint

Een website maken is een stuk makkelijker geworden dan 15 jaar geleden. Als je wilt klik je nu als ondernemer zelf een website in elkaar met een tool zoals JIMDO.

Maar om eerlijk te zijn is vooral de techniek makkelijker geworden. Want de cruciale factoren die bepalen of een website een succes wordt of niet, die zijn nog steeds voor de meeste mensen volledig onduidelijk.

15 jaar vallen, opstaan en marktleiders maken In de afgelopen 15 jaar heb ik allerlei klanten geholpen met hun website. Bij sommigen heb ik compleet de plank misgeslagen, hun bedrijf bestaat niet meer. Dat vind ik vervelend voor hun, maar ik heb er erg veel van geleerd.

Dankzij alles wat ik geleerd heb, zijn er een hoop andere klanten die ik aan een enorm succes heb kunnen helpen. Bedrijven die dankzij hun website zijn gegroeid van kleine lokale speler, naar nationaal marktleider. Veel tijd, veel proberen en veel boeken Het heeft me iets opgeleverd! Het heeft me veel tijd en uitproberen gekost, en ik heb ook ontzettend veel boeken gelezen. En daaruit is een blueprint ontstaan. Want bij iedere klant die een succes is geworden zijn er overeenkomstige stappen gezet. Die slimme stappen, die leiden tot succes heb ik tot een model gevormd: The online growth blueprint.

Als je de stappen uit de blueprint volgt, dan wordt jouw kans op succes belachelijk veel groter. Ik ga je namelijk precies laten zien wat de factoren zijn voor succes, en op welke knoppen jij moet drukken om dit te activeren.

Je eigen succesformule Weet jij al precies wat je moet doen om je website tot een succes te maken? Dan is deze cursus niks voor jou. Maar als nu nog niet weet wat er op je site moet komen, hoe je de juiste webbouwers kiest, wat je prima zelf kan doen, en wat je veel goedkoper is om uit te besteden… dan heb je met deze cursus je eigen succesformule in handen.

Get the blueprint

Ik maak de blueprint voor jou beschikbaar. Maar nu nog niet. Ik ben namelijk eerst nog de puntjes op de i aan het zetten, en ik vraag andere experts of ze me kunnen helpen om de blueprint nog beter te maken.

Krijg de blueprint gratis!

Zodra de blueprint af is, kan jij mijn gehele cursus gratis ontvangen. Je leest het goed. Deze gamechanger, de basis voor jouw succesformule, die kan je gratis krijgen. Ik geef namelijk 3 gratis plekken weg voor deze training.